dinsdag 16 februari 2010

Imago

Wat drijft Laura Werger? Betrokken jongeren uit Gouda Oost zetten een feestje op touw met oud en nieuw. Ze kregen subsidie uit het Initiatievenfonds. Vandaag schilderde de Telegraaf hen af als tuig. Het geld voor het feestje was smeergeld van de gemeente opdat zij rustig zouden blijven. Chocoladeletters op de voorpagina. De VVD en Wilders hebben al een spoeddebat aangevraagd.

De bron van dit verhaal is Laura Werger, lid van de gemeenteraad en lijsttrekker van de VVD. Hoe het echt zit weten we allemaal. Het college van B en W heeft ons per memo geïnformeerd. Over de overlast en criminaliteit rond kerst. Met vuurwerk, sneeuwballen en overvallen. Over de grootschalige inzet van politie die de raddraaiers oppakte en de onrust snel de kop indrukte. De vijf jongeren die in Gouda Oost die het feest organiseerden, hadden er helemaal niets mee te maken.

Daarvoor staat dus de VVD. Niks samenleving met samenhang. Splijten! Alles voor een paar stemmen. Op het ondernemersdebat vorige week wel pleiten voor investeringen in stadsmarketing. Voor een beter imago van de stad. Om vervolgens de stad onder te braken. We kunnen het geld net zo goed meteen in de IJssel gooien.

1 opmerking:

  1. top! een jeugdlintje voor deze jongeren!

    groetjes vanuit de Zalm
    de top 3 van GroenLinks

    BeantwoordenVerwijderen