dinsdag 2 februari 2010

Vrienden

Met sommige vrienden heb je geen vijanden meer nodig. De PvdA Tweede Kamerleden Pierre Heijen en Paul Kalma willen de gemeenteraadsverkiezingen verplaatsen naar een warmere periode. En wat staat er vandaag in het AD? De PvdA vindt het te koud om de straat op te gaan. Lekker is dat.

Met de enthousiaste inzet van tientallen vrijwilligers hebben we met de PvdA-afdeling Gouda juist een succesvolle straatcampagne op touw gezet. Wekelijks gaan we met een flinke groep mensen de wijken in. We bieden mensen een roos aan namens de PvdA en we vragen naar de pluspunten en de minpunten van hun wijk. Het zijn prettige en positieve contacten die een schat aan informatie opleveren voor de raadsfractie.

Het is – inderdaad - een koud kunstje. IJspegels in je haren, je tenen losgevroren in je laarzen, maar het is een potje leuk! Burgemeester Wim Cornelis stuurde ons laatst nog een mailtje met hartelijke complimenten. ‘Dit is een goeie manier van campagnevoeren, je moet het ook volhouden buiten verkiezingstijd!’ Daar heeft hij gelijk in, dat gaan we ook doen. En die krant? Morgen piest de kat er weer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten